Разраства се пожарът в индустриална зона в Анкара


Причина за тежката ситуация е силният вятър, който духа в района на столицата.

Черен дим се вижда в момента от много части на Анкара. В центъра на града също се вижда дим.

Пожарът започна в съоръжение за рециклиране в район, в който се съхраняват гуми и хартия. Пламъците в индустриалната зона Хурдаджълар бързо са обхванали съседните цехове, информира телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

В момента продължават усилията по гасене на пожара. В потушаването на пламъците участват пожарни екипи от много анкарски общини, включително от Йенимахалле, Кечийорен, Синджан, Етимесгут, както и хеликоптери за гасене на пожари.

Кметът на Анкара Мансур Яваш пристигна в района на инцидента. Той посочи, че на този етап няма данни за загинали и ранени хора, информира телевизия НТВ.

По информация на телевизията пламъците са обхванали четири цеха в индустриалната зона. Изгорели са два паркирани автомобила.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.