Библиотеката в Кубрат получи дарение от книги


Дарение от книги получи в днешния Международен ден на детската книга библиотеката в Кубрат.

Инициативата е на членовете на клуб „Емпатия“ към местната комисия за борба с противообществените прояви, съобщи секретарят на кубратската комисия д-р Надие Карагьозова.

Книгите с послания, написани от членовете на клуб „Емпатия“ към местната комисия, са за детския отдел на кубратската библиотека и за занималнята на Образователен център „Малвина“.

Те бяха връчени на представителите на двете институции от Семира Джавдет, която отрано е припознала книгата като добър приятел и общинския служител Беркант Мутишев.

С пожелания все повече малки читатели  да прекарват с книга в ръка и да преоткриват силата и магията на думите.

Събитието споделиха още секретарят на Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий-1891“ Толя Тодорова и Светлана Кирилова, член на местната комисия, посочи Карагьозова.

Това е поредна доброволческа инициатива на учениците, обединени в клуб „Емпатия“.

През годините редица благотворителни каузи на децата са получи добър отзвук.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.