Telegram стартира монетизация за авторите на канали


Telegram стартира монетизация за авторите на канали. Но не за всички. Сега собствениците на канали в Telegram с най-малко хиляда абонати ще могат да получават 50% от приходите от реклама.

Русия с предупреждение към създателя на Telegram

ТелеграмИновациите се съобщават на уебсайта на месинджъра. Съобщението нарича системата за възнаграждение „една от най-щедрите в историята на социалните медии“. Наградата може да бъде изтеглена без комисионна чрез Toncoin (криптовалута, базирана на блокчейна TON) или да се използва за плащане на реклами, адреси за събиране и чертежи за абонаменти за Telegram Premium.

Тегленето на награди ще стане достъпно за собствениците на канали на платформата Fragment през следващите седмици“, се казва в съобщението. Новата функция засега няма да работи в Русия, Украйна, Израел и Палестина. Причината за ограниченията в конкретни държави не се съобщава.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.