Подводна камера за риболов пускат SYANSPAN


SYANSPAN Underwater Camera Fishing Finder е комлект, който се побира в куфарче и e предназначен за любителите на риболова.

Системата включва цветен LCD монитор 7“ и подводна камера с обектив, кабел, батерия, поплавък и аксесоари. Този комплект е работи добре както едновременно във чисти, ледени и дори в по-мътни води.

камера за подводно заснеманеЦветният дисплей осигурява видимост до терена, рибите и подводните особености на района.

Камерата е с висока резолюция 1200TVL и има 12 инфрачервени LED лампи с нощно виждане.Заснема ясни и реалистични до 5 метра.

Литиевата батерия е 12V 4500mAh 18650 и работи до 8 часа. Кабелът е водоустойчив и позволява спускане на камерата до 15 метра дълбочина.

Открийте съкровището на онлайн риболова с Fast Fishing

SYANSPAN се помества в здрав алуминиев куфар, удобен за носене, където и да отидете. Като цяло, ще имате един страхотен комплект за риболов в морето, под леда, с лодка и в други сценарии. Системата може да работи при температури от -20 до +60 ℃ да се съхранява при -30~80 ℃


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.