Независими разработчици със собствено дигитално представяне


През последните години технологичните конференции са мястото, където топ разработчиците представят последните новости в IT и gaming индустрията.

Но, няколко независими разработчици от френското студио Evil Empire, решиха да създадат независим съюз от разработчици.

Затова не е изненада, че студиото ще представи на 10 април от 20:00 ч. българско време  поредицата от независими игри The Triple-i Initiative.

По думите им това е нов етап от развитието на индустрията, където ще се обръща повече внимание на независимите като тях разработчици.

Именно затова и конференцията преди шоуто им продължи по-малко от обичайното за такъв тип събитие.

Споделят, че целта е да бъде представена дигиталната презентация по един лесно достъпен и разбираем начин.

В близо 30 важни съобщения „без реклами и излишно говорене“ ще бъдат представени световни премиери, ексклузивни геймплейни демонстрации, демонстрации и изненади от утвърдени независими студия.

В списъкът с участници откриваме студията Mega Crit (Slay the Spire), Red Hook (Darkest Dungeon II), Heart Machine (Hyper Light Breaker), poncle (Vampire Survivors), Stunlock Studios (V Rising), Thunder Lotus Games (Spiritfarer), самата Evil Empire и други.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.