Гоздила и Конг – обещано зрелище


Филмовата индустрия обича да залага на римейкове на стари филми или да дава нов живот на филми за чудовища. Когато чуете за последното и то не без снование в ума ви изниква Годзила или Кинг Конг. А, сега си ги представете едни срещу друг.

И имате две големи чудовища заплашващи да унищожат живота на Земята, а това води до истерия в киноманите и повече постъпления за салоните.

Точно на това правило явно залагат Warnor Bras, които стартираха своята MonsteVerse.

Истрията ни отвежда до следващото поколение чудовища след Кинг Конг и Годзила.

Филмът от 2021 Годзила срещу Конг не беше успешен. Затова сега създателите му тихомълком, без излишен медиен шум започват работа по последния си проект.

Така по кината вече е Годзила и Конг:Нова империя.

Двата титана заедно, рамо до рамо, трябва да се справят с новата надвиснала над Земята опасност. Защото никой от двамата не е достатчно силен сам да победи.

Заплахата идва от Кухата Земя, където живея себеподобните на Конг, който си мисли, че е последния от вида си.

Сега двете чудовища трябва да направят всичко възможно, за да защитят Земята и жителите й.

Разбира се от подобен филм няма как да очакваме толкова задълбочен режисьорски анализ, а зрителите са привлечени от кашата, която оставят след себе си двете чудовища.

Според критици, именно този филм от поредицата е най-добрия от франчайза. Остава да видим дали и зрителите мислят така и ще го оценят подобаващо. Или ще се окаже поредният касов провал.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.