„Лоши момчета: Всичко или нищо“


Eдва ли има фен на поредицата „Лоши момчета“, който да не е гледал отново и отново любимите си моменти и заливал от смях с шурите бисери на Уил Смит и Мартин Лорънс.

След дълго затишеи и точно преди COVID пандемията през 2020 година, излезе третата част на поредицата –  „Лоши момчета завинаги“.

Тя беше грандиозен успех за продуцентите и доказателство, че понякога и стара поредица заслужава ново начало.

Продукцията събра приходи от 420 милиона долара при бюджет от 90 милиона.

Сега обаче сме 2024 година и сме в очакване на четвъртата част. Даа, нищо, че Уил Смит е на 55 години, а Мартин Уорънс е на 58 години. Момчетата винаги си остават момчета, без значение от възрастта и обичат играчките си.

С оригинално заглавие „Лоши момчета: Всичко или нищо“ (Bad Boys Ride or Die), трейлърът ни поднася нова порция бисери и екшън с щипка свеж хумор.

Вечно сприхавият шеф на екипа, Конрад Хауърд (Джо Пантолиано), умира внезапно, а наркокартелите натопяват Майк Лаури (Смит) и Маркъс Бърнет (Лорънс).

Двамата трябва не само да докажат неговата невинност, но и бързо стават обект на преследване от банди, картели и доскорошните си колеги.

Но, път е чудесен начин да се разсеете и посмеете пред екрана.

Дуото Адил Ел Арби и Билал Фалах, които режисираха третия филм, са на режисьорските столове и за този. А на екран освен Смит и Лорънс ще видим и още Александър Лудвиг („Викинги“), Ванеса Хъджинс (High School Musical) и Рия Сийхорн (Better Call Saul).

Премиерата на „Лоши момчета: Всичко или нищо“ в кината е на 7 юни 2024 г.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.