Арсен Венгер и шефът на ФИФА зрители на мача България-Танзания


Президентът на Фифа Джани Инфантино и бившият треньор на английският тим Арсенал бяха зрители на мачовете от първият ден на турнира, в който участват 24 държави, а двубоят се играе на пет различни места по света.

Бившият мениджър на „артилеристите“ Арсен Венгер в момента отговаря за развитието на играта и специално внимание отделя на страни, които са загубили статуса си на футболни сили.

„Изключително съм щастлив да видя, че FIFA Series се реализира, позволявайки на нашите федерации-членки да участват в смислени мачове и да споделят своя опит с колеги от различни континенти.

БФС с похвала от ФИФА за системата ВАР

Всичките 24 участващи нации и петте домакини се изказаха толкова положително за тази инициатива, подпомогната от ФИФА, и аз съм много трогнат от техните реакции. Това е самата същност на футбола“, каза Джани Инфантино в специално видео обръщение.

Двубоят завърши 1:0 в полза на България, а след краят на мача  двамата изгледаха и интервюто на Илиан Илиев.

Турнирът в Баку приключва в понеделник от 18:00 часа българско време (20:00 часа местно) като България ще бъдат гости на Азербайджан


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.