14 модни прически за мъже през 2024 година


Прическата е важна част от имиджа на мъжа, точно толкова колкото часовника или колата.

Тенденциите в мъжките прически за 2024г са разнообразни и всеки мъж може да избере свой стил или да преобрази визията си. Във визиите са комбиниране на различни дължини, за постигане на перфектен стил. Това са някои вдъхновяващи идеи за мъжка прическа, които мъжете избират най-често тази година.

1.Comb Over е прическа, добър избор за мъже, които предпочитат класическа и претенциозна визия. Тя се изглежда още по-добре, когато се съчетае с пълна брада. Тази прическа е доста универсална и удобна за поддръжка във времето

2.Quiff Кюфът е един от добрите стилове за модерни момчета. Тя е леко разхвърляна, но поддържана и много добре съчетание между професионален и стил за нощен живот. Предоставя много начини за оформяне, според желанието и повод.

Новият филм на Брад Пит даде тласък на авиаторските якета

3.French Crop къса прическа за момчета, които искат мъжествен и лесен за поддръжка стил. Комбинация от много къса коса отзад и отстрани, съчетана с коса с дължина от инч до инч и половина на върха. Може да се разресва настрани, или да се носи разрошена за свободното време. Това е най-универсалната прическа и е една от най-предпочитаните тази година. разресвате косата си настрани за бизнес срещи, след това да използвате пръстите си, за да я разрошите и да я издърпате напред за вечер с момчетата.

4.Buzz Cut класическата елегантна прическа, изпитана във времето фаворит за заети мъже. Тя е за заети мъже, които предпочитат чистия и стилен вид, който подчертава мъжкото излъчване. Тази прическа добре подчертава скули и челюст на мъже със силни черти. Не изисква никаква поддръжка, освен редовно подстригване. Предпочитана е от мъже в армията, кулинари, спортисти.

Модна къща „Александър Маккуин“ представи Шон Макгър

5.Slick Back Много стара и известна от векове, но напоследък се завърна в модата, като най-предпочитаната мъжка прическа. Поддръжката, обаче изисква използване на стилизиращи продукти и често подрязване. Въпреки това е предпочитана, защото е доста лесно да се постигне добрият ефект с няколко движения.

6.High and Tight Това е високата и стегната прическа. Тя е вдъхновен от военните и придава студен и стегнат външен вид. Не изисква никаква поддръжка и стои добре на всеки без никакви усилия.

7.Side Part придава много професионален вид, който е предпочитан от делови мъже. Това е прическа, която казва „всеки косъм на мястото си!“ и придава излъскан и строг вид.

8.Crew Cut е любима и класическа прическа, и никога няма да излезе от мода. Идеална е за момчета, които стремят към добра визия, но не желаят да губят много време всеки ден за перфектна прическа.

9.Faux Hawk прическа баланс между острия връх и по-традиционна мъжка прическа. Визиите могат да са две, прилепнала напред, втора изправена с гел на гребен.

10.Ivy League е прическа-вариация на класическа прическа, на която е оставена дължина отстрани. Твърди се, че произхожда от училища като Харвард и Йейл, откъдето идва и терминологията „Бръшляновата лига“, но сега е една от най-модерните мъжки прически в света.

11.Messy Hair разрошената коса излъчва мъжественост, грубост и дори сексапил. Може би, това са причините, които я правят толкова популярна сред мъжете. Независимо от дължината разхвърляният стил стои добре. При необходимост може да приберете косите и да добиете професионален вид.

12.Textured Fringe прическа даваща свобода. Кичурите могат да са подредени, в различни посоки или заострени. Тя е гъвкава и придава както небрежен вид, така и с малко усилие професионален вид.

Новият филм на Брад Пит даде тласък на авиаторските якета

13.Mohawk е добре позната прическа, но в доста по-смекчен вариант от оригиналния. Тя е с доста по-къс гребен и доста по-ниска отзад. Може да бъде оформена така, че да е стилна и елегантна, но да подчертава бунтарство.

14.Spiky Hair е свободен стил прическа, която дава свободата да изберете как да я носите. Заострена, класическа или свободно падаща ще направи визията неотразима


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.