Новият „ChatGPT 5“ идва това лято


Компанията-производител на нашумелия езиков чат-бот Chat GPT-4,- „OpenAI“, вече е готова за новото поколение езиков модел. В момента се провеждат тестове, които според близки до компанията, са „удивителни“.

Един от главните изпълнителни директори на голяма американска компания, споделя, че в пробната презентация, ИИ е случаи на употреба и моделиране на данни, уникални за неговата компания.

Въпреки, че в момента ИИ все още се обучава и има нужда от повече време, от „OpenAI“ мислят да го пуснат колкоо е възможно по-скоро.

Изкуственият интелект надхвърля интелигентността на цялото човечество

Но, не е изключено да бъде включен в действие и често използвания „червен екип“.

Това са хакери, които често се наемат от компаниите, за да тестват техните продукти.

В момента от „OpenAI“ са лаконични, че се работи не само по настоящия езиков модел.

Възможно е през следващите месеца да станем свидетели на много и интересни продукти.

Като тестваният в момента нов изкуствен интелект „Sora“. Според предварителните данни, се очаква от него да има възможност да генерира видео по текст.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.