Уволняват ли Ерик Тен Хак?


Все още не е ясно бъдещето на мениджъра на английският тим, въпреки драматичната победа на 17 март срещу Ливърпул на четвъртфиналите за ФА Къп.

Според „The ​​Times“ ръководството на клубът ще трябва да плати над 10 мил. паунда компенсация, ако реши да бъде уволнен след приключване на футболният сезон.

В медиите често се спрягат различни имена за наследник, като едно от тях е това на Гарет Саутгейт, но за тази цел клубът ще трябва да се раздели с още 800 000 паунда, за да го привлече.

Нидерландецът е убеден, че клубът му ще се развие в добра посока, въпреки повечето загуби през първата половина на сезона.

Новият собственик Сър Джим Ратклиф  има желание за подобрение на структурата на отбора и подобен ход като уволнението на треньора на „Червените дяволи“ все пак остава възможен.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.