Селекционерът на националния отбор по футбол Илиан Илиев заяви, че няма слаби отбори


Селекционерът на българския национален отбор по футбол – Илиан Илиев, коментира, че отборът му не отива на екскурция в настоящия турнир в Азербайджан.

Става въпрос за новата инициатива FIFA Series, като „лъвовете“ стартират на 22-и март срещу Танзания, а след това на 26-и играят срещу домакина Азербайджан.

Той коментира, че не трябва да се подценяват и двата тима. Особено тимът на Танзания, който е участник за Купата на Африка.

И предупреди, че тези отбори не са под нивото на България и могат да се получат доста неприятни изненади, ако бъдат подценени.

Той е притеснен от физическото ниво на футболистите, но заяви, че тимът му е подготвен.

По отношение на мачовете, в момента се прави разбор на противниците.

Но, фактът, че Азербайджан е с нов треньор не гарантира лесна победа.

За съперниците за контролите: „Виждате, че първо ние се готвим за Лига на нациите, в които отборите теоретично са на едно ниво.

Второ – ние през юни се срещаме с противници, които са по-добри от нас, защото играят на Европейско първенство. Имахме предложения и от силни страни.

Илиан Илиев коментира, че е добре националният отбор да играе с равностойни отбори, които са на нашето ниво, за да се научим да пазим и контролираме топката.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.