„Челси“ и „Реал“ (Мадрид) в битката за френски талант


Един от основните стълбове в защитата на „Лил“ е Лени Йоро. Макар и само на 18-годишна възраст, играчът бързо намери своето място в титулярния състав.

А, това привлече погледите към него от топ отборите на Европа. Говори се, че сериозен интерес проявяват два от грандовете – „Челси“ и „Реал“ (Мадрид).

В същото време и „Манчестър Юнайтед“ проявява интерес към стопера.

„Белият балет“ пък търси млади и перспективни таланти, за да помогнат да се намали средната възраст на защитниците в първия тим.

В момента обаче изглежда, че „Челси“ е фаворит, като дори се очаква представители на „сините“ да започнат още това лято преговори с младия талант. В негово лице тимът вижда заместник на „Стамфорд Бридж“ на застаряващия Тиаго Силва.

Но, договорът на Лени Йоро изтича след година, така, че още от сега от „Лил“ искат не по-малко от 50 млн. евро, но според запознати „песовете“ може да намалят и цената до 30 млн. евро.

За да не изпуснат след година талана без пари в голям отбор.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.