Роби и Ферера размениха цветовете на Червения килим


Марго Роби и Америка Ферера размениха цветовете на червения килим на Оскарите за перфектното сбогом на „Барби“. Така Роби отстъпи на Ферера да блесне в розово. Ако имаше една церемония, на която Марго Роби беше гарантирано да разтърси с розов тоалет. То това бяха Оскарите, вдъхновен от Барби, след успешния старт на филма.

Марго РобиВместо да излезе в прекрасен розов тоалет, вдъхновен от филма. Марго смекчи палитрата с прилепнала черна рокля без презрамки от Versace. Някои фенове бяха разочаровани, други просто не го очакваха. Някои дори нарекоха тоалета „погребението“ на „Барби“. Тъй като Марго Роби и Грета Геруиг бяха отхвърлени в съответните си номинации за филма.

Теорията на създателя на модно съдържание Холи Агнес за скромния външен вид на Оскаритее друга. Причината според нея е Марго да не отвлича вниманието от колежката си и номинираната за най-добра актриса в поддържаща роля Америка Ферера.

Америка Ферера, която все виждахме в по-тъмни тонове в контраст с пищните розови тоалети на Марго Роби по време на представянето на филма, се отказа от всичко, за да блесне. За червения килим на Оскарите, колегите размениха цветовете за събитието на червения килим.

Идрис Елба – следващия 007?

Америка ФерераАмерика, също във Versace, беше видяна да блести в розово. Холи Агнес отбеляза: „С размяната на цветовете те размениха вниманието. Беше напълно умишлено и правилното нещо“. Америка Ферера блестеше, както ѝ се полагаше, и в онази вечер нищо друго нямаше значение. Също така се връща към филма, където героинята на Америка преоткрива себе си в края и почива на вярата си в силните женски приятелства.

„Гарванът“ се завръща на голям екран

Марго Роби почете филма с множество розови тоалети, много от които бяха пресъздадени визии от оригиналните кукли Барби. Ако има нещо, с което всички можем да се съгласим за този сезон на наградите, то е, че тоалетите, вдъхновени от Барби, все пак бяха истинските победители.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.