Тръмп няма да даде на Украйна „ни едно пени“, ако победи


Тръмп няма да даде на Украйна „ни едно пени“ в случай на победата си на президентските избори в САЩ, заяви Орбан.

В интервю за М1 унгарският премиер Виктор Орбан говори за срещата си с Доналд Тръмп по време на посещението си в САЩ. Орбан нарече Тръмп „човек на мира“, отбелязвайки, че целта му е „да донесе мир. „

Той (Тръмп) ясно заяви, че целта му е да донесе мир в руско-украинския конфликт, не искаме нищо друго освен мир и прекратяване на огъня“. Цитира Орбан думите на бившия американски президент.

Според унгарския премиер Тръмп има „подробен план за мирно уреждане“ на руско-украинския конфликт. И „тези идеи съвпадат“ с плановете на Унгария.

Освен това екс-президентът на САЩ няма да предоставя финансова помощ на Украйна в случай на изборната си победа. Защото „той не иска да финансира сигурността на Европа вместо европейците„, добави Орбан.

Ако Америка не даде пари, европейците сами не могат да финансират военния конфликт. И тогава войната ще свърши“, заяви унгарският премиер цитирайки Тръмп.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.