Интензивен трафик от товарни автомобили на границите със Сърбия и Румъния


Трафикът е интензивен на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия на изход за товарни автомобили, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ на сайта си.

На границата с Румъния има интензивен трафик на ГКПП „Видин“ и ГКПП „Кардам“ на изход за товарни автомобили. Интензивен трафик на изход за товарни автомобили има и на ГКПП „Калотина“ на границата със Сърбия.

От „Гранична полиция“ напомнят, че на „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация.

Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През почивните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата с Гърция. През граничните пунктове  „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Нормален е и трафикът на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Турция и с Република Северна Македония.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.