Социалната мрежа „X“ пуска аналог на YouTube за телевизори


Решението за ребрандиране на Twitter и приемане на краткото име „X“ вече е факт от средата на миналата година. Това съответства на иновативния подход на Илон Мъск към бизнеса. И е отклонение от традиционното, но той е известен с това, че разширява границите и мисли нестандартно.

Социалната мрежа X (бивша Twitter) ще пусне аналог на YouTube за смарт телевизори от Amazon и Samsung.

Видео платформата ще стане достъпна следващата седмица, пише Fortune, позовавайки се на източник от компанията. Според изданието приложението ще бъде подобно на YouTube.

Илон Мъск иска потребителите да гледат „дълги видеоклипове на големия екран“, отбелязва Fortune. „Той е решен да се състезава с YouTube“, каза източник пред изданието.

Бившия водещ на CNN Дон Лемън аут след интервю с Мъск.

Според източника на Fortune, в допълнение към YouTube, конкурентите на X включват също платформата за стрийминг на живо Twitch, дискусионният форум Reddit и приложението за криптирани съобщения Signal.

Потребителите и ентусиастите на гиганта в социалните мрежи са любопитни да изпитат промените, които ги очакват, и как тази трансформация ще оформи взаимодействието им в платформата.

Участието на Илон Мъск внесе вълнение и очакване в пейзажа на социалните медии. Светът чака с нетърпение да стане свидетел на зората на нова ера в социалните мрежи.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.