Ученици от Монтана закупиха техника със собствени средства за местната болница „Д-р Стамен Илиев“


Отделението по неонатология към държавната болница „Д-р Стамен Илиев“ в Монтана се сдоби с неочакван подарък по повод Деня на Жената.

Ученици от Четвърто основно училище (ОУ) „Иван Вазов“  в града, подариха техника за отделението. Те събраха от продажбата на мартеници сумата от 3160 лева, а със сумата бяха закупени пералня, сушилня и чаршафи за най-малките пациенти на болницата.

Пред директорката и ръководството на училището децата са споделили, че са щастливи, че техният труд по изработване на мартеници е бил полезен.

Началникът на отделението по неонатология към болницата д-р  Антоанета Блажева също благодари за направеното дарение и заяви, че трогната от жеста им.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.