Готин скутер за мобилност навсякъде


Никога не съм мислил, че ще използвам думите „готино“ и „скутер за мобилност“ в едно изречение. Скутерите не са точно това, което много от нас биха сметнали за „готино“, тъй като те са инструменти, предназначени да подобрят качеството на живот на възрастните хора и тези с ограничени способности.

Но, компания на име „Avvenire“ иска да започне революция на скутерите за мобилност.

Avvenire Tectus получава гуми за всякакви терениИзглеждайки като реквизит от научно-фантастичен филм, „Tectus“ може много добре да бъде най-лошият скутер за мобилност.

Той се отличава със затворена кабина в комплект с климатик и отопление.

Дори има и фантастични опции като резервна камера, GPS проследяване и дори безжично зареждане, а последната придобивка е модулен заден край, което позволява разширени възможности за товар.

Бронираният “звяр“, който властва на бойното поле

Но, способностите на „Tectus“ са тези, които наистина се открояват.

Машината се захранва от електрически мотор, доставящ 2000 W мощност, а с максимална скорост от 20 мили в час, той е много по-бърз от всеки друг скутер за мобилност.

Той черпи енергия от литиеви батерии, които могат да се конфигурират до 6000 ватчаса, осигурявайки до 99 мили пробег с едно зареждане.

Tectus е компактен и лесен за управлениеКомпанията цитира необходимостта от целогодишен транспорт, особено сред застаряващата демографска група.
Според фирмата напредъкът в технологиите, когато става въпрос за скутери за мобилност от години изостава.
„Tectus“ има за цел да се справи с множество предизвикателства, с които се сблъскват обичайните скутери.
Сред тях са възмжност за използване при всякакви метеорологични условия, комфорт и дори възможност за безжично зареждане на скутера.
Но, затворената му кабина в комплект с климатик и отопление ще ви предпази от времето навън.
Базовото ниво Tectus Deluxe струва от $ 6,995 USDЩо се отнася до цените и наличността, „Tectus“ ще се предлага в две нива на оборудване.
Базовият модел „Tectus Deluxe“ носи MSRP от $ 6,995 USD.
Междувременно фантастичният „Tectus Ultimate“, със система за следене на налягането в гумите, GPS, опционален скенер за пръстови отпечатъци и безжично зареждане, ще ви струва $ 8,999 USD.
Продукти като „Avvenire Tectus“ със сигурност притежават голям потенциал, когато става въпрос за подобряване на мобилността на хората, живеещи в градска среда.
Неговият футуристичен стил и модерни технологии със сигурност добавят много привлекателност.
И въпреки че „Tectus“ е ориентиран към по-възрастните, нищо не пречи и на по-младото поколение да го използва за придвижване в града и природата.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.