Заловиха голямо количество екстази на Дунав мост при Русе


При проверка на 24 февруари т.г на влизащ в Република България товарен автомобил с турски регистрационен номер е заловено голямо количество дрого.

Става впрс за открити 73 635 грама екстази от служителите от отдел „Борба с наркотрафика“ в Териториална дирекция Митница Русе на Дунав мост при Русе.

Камионът е превозвал стоки от Нидерландия за Турция, като той е селектиран за проверка с мобилна рентгенова система, в хода на която са набелязани зони с подозрителна плътност в предната част на товарния отсек.

Митническите инспектори са установили в набелязаната зона два кашона, съдържащи черни полиетиленови пакети с хапчета с различни цветове и неправилна форма.

Извършени са полеви тестове за наркотици, които са реагирали положително за наличието на наркотично вещество (екстази).

Дрогата е задържана, образувано е досъдебно производство.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.