Създадени ли сме от гигантите?


От стотици години насам хората откриват погребения на странни същества на планетата. Това са създания, чиито скелети приличат на човешки, но черепът им, пет метровият ръст и двойните редове зъби говорят, че тези същества не са хора.

Откъде са се появили тези създания, никой не може да каже, но вероятно в тях е причината в приказките и легендите на всички народи присъстват гиганти.

Дали Оумуамуа е извънземен космически кораб?

Гигантските същества, които някога са живяли на планетата ни, не са се появили на нея, а са пристигнали от други светове. Смята се, че именно те са създали хората.Гигантските същества, които някога са живяли на планетата ни, не са се появили на нея, а са пристигнали от други светове. Смята се, че именно те са създали хората.

Много хора по света смятат, че точно те са нашите предци. Какво са търсели тези гиганти на нашата планета, не е ясно. Но сигурно са харесали планетата ни, защото на нея е имало много вода, храна, минерали.

Според някои хипотези гигантите са решили да създадат колония на Земята. След първите колонисти са започнали да пристигат нови и нови, но изведнъж е възникнал неочакван проблем.

Добивът на храна и предпазването от диви животни са отклонявали гигантите от задачите им. Те са имали нужда от помощници, но на Земята не е имало разумна цивилизация.

Тогава те решили да направят експеримент, който в крайна сметка ги унищожил. Те създали свой клонинг, който представлявал тяхно умалено копие.

Исполини и гиганти

С това се обяснява внезапната поява на съвременния тип човек в епохата на неандерталците. Експериментът на гигантите бил успешен, тъй като значително по-ниските създания изисквали по-малко храна.

Хората се размножавали без помощта на гигантите и ставали все повече. Но гигантите допуснали грешка. Вирусите, които мутирали в телата на хората, били безопасни за тях, но не и за създателите им.

Така след време колонията изчезнала. Затова в различни кътчета на планетата са откривани скелети на гигантските същества, които не са успели да се върнат на своята планета.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.