Богатите вече имат своята „Плаваща къща“


Някои си мечтаят за круиз веднъж годишно, а някои поне веднъж в живота. Оказва се, че има такива късметлии, които си живеят на лайнер.

Има един начин да реализираш туристическите си фантазии, да пътешестваш и всеки ден да се събуждаш на ново място, всеки ден гледката от прозореца да е различна, а в същото време да си си у дома.плаващ дом

The World е ексклузивен жилищен круизен лайнер с каюти на стойност до 10 милиона долара за апартамент.

Този кораб плава вече 22 години и на борда има 165 частни жилищни имота.

Апартаментите са с джакузи и тераси, корабът представлява малко градче има си и главна улица с много магазини и ресторанти, фитнес зали, спа, медицински център и за каквото ти стигне въображението.

Бивш собственик на един от тях разказа на CNN за особеностите на живота на кораба.

Това е най-дългият влаков маршрут в света от 2024 г

На 11 палуби на кораба има 165 каюти, които представляват пълноценни апартаменти. Могат да бъдат закупени за пътуване и живот на лайнера по всяко време.

Пътуващата общност на The World е затворен клуб. За да станете негов член, трябва да печелите поне 10 милиона долара годишно. Освен това като бъдещ собственик на апартамент трябва да се харесате на обитателите на кораба. Това се установява по време на тестово пътуване. плаващ дом

Лайнерът е постоянно на път и спира в някои пристанища за 2-3 дни. Жителите и екипажът на кораба планират маршрута за предстоящата година и го избират чрез гласуване.

Пътниците се опитват да посетят различни места на планетата. Например сега The World се движи от Рио де Жанейро към пристанището Кейптаун (Южна Африка).

Това е истински високотехнологичен град във водата. На година спира на над 100 пристанища в 30 държави.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.