Томи Хилфигер отново в центъра на вниманието в Ню Йорк


Само преди няколко дни, Томи Хилфигер представи новата си модна линия на луксозно модно шоу есен-зима 2024 г.

С това той отбелязва втората годишнина, откакто светът се възстановява от пандемията от COVID-19, която избухна преди близо 4 години.

Сбитието се проведе в „Grand Central Oyster“ в Манхатън. Едно от любимите места на туристите и светилата в модата, известно предимно с перфектните си коктейли и морски дарове.

„Върнахме се“ – обяви с усмивка прочутият дизайнер.  Освен това анонсира и новата си инициатива – „виж сега, купи сега“.

Gucci с над 15% спад в акциите за ден

Т.е потребителите и гостите на ревютата му ще имат възможност да закупят на място или през онлайн платформите, дрехите, с които моделите дефилират.

Така той разрушава установената традиция в модния бранш, където повечето дизайнери представят моделите цели шест месеца преди датата на продажба.

Все пак не бива да забравяме,че именно марката „Tommy Hilfiger“ е широка лайфстайл вселена, варираща от достъпни тениски и бельо, а не скъпа и луксозна марка.

На улицата, във фитнеса или дори в офиса, „Tommy Hilfiger“  придава един небрежно-елегантен стил на обличане, което повече придава модерност, отколкото да се придържа към модните тенденции.

Именно в това е успеха на марката, която я прави толкова разпознаваема и търсена.

Вече говорим за времето на т.н „тиха мода“, която стана хит през изминалата година, отчасти от поредицата „Наследството“, която HBO излъчиха през изминалата година.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.