Що е то щасТИе?


Това не е просто дума или понятие, това е едно емоционално усещане. Колко му трябва на човек да е щастлив? Отговора е навсякъде около нас. Толкова е лесно, просто променете гледната си точка. Трябва да се гледа от положителна страна на нещата, независимо колко гадни са обстоятелствата в някои моменти.

За да си щастлив, трябва да търсиш хубавото и доброто. Например, може да просто да погледнеш през прозореца и да се порадваш на хубавата гледка, или да забележиш мръсния прозрец и да започнеш да го миеш. В такъв момент се вглеждаме в лошото и изпускаме хубавото време навън.

Също като малките жестове, изненадващи и те карат да се усмихнеш. Като да видиш калинка в студено време, стажа ти нежно на сърце, че си видял тази малка калинка в този студ навън и си щастлив от това. Взимаш калинчицата да я пуснеш да лети, установяваш, че е премръзнала и ти стажа тъжно от това.

От хубавата страна, обръщаме към лошата и така щастието си отива, оставаме само с тъга.

Не трябва да позволяваме това да се случи. Има хора, които чакат просто ей така, някой ден щастието да ги огрее, без да са направили нищо, а само са гледали от лошата страна на нещата. „Нищо не се получава; Тока пак поскъпна; Трябва да се работи,трябват пари; Времето се побърка:..“ Накратко, в днешно време се гледа все от мрачната страна на нещата.

Така хората възприемат нещата и си живеят в своя мрак.

Ами променете своя възглед на нещата. Опитайте нещо ново.

Погледнете от друг ъгъл на нещата. Щастието е навсякъде около нас. Дали ще се вгледаш в едно малко камъче и ще забележиш и красотата в малката му форма. Колко е различно и как се отличава.

Като цяло, през цялото си съществуване ако вземем правилния избор, ще сме щастливи цял живот. Положителната нагласа излъчва положителни вибраци към Вселената и тя ни изпраща подаръци от съдбата.

Като решавате, че нещо не се получава както вие искате и започвате да гледате от друга гледна точка, е да става каквото ще.

Да, но в един момент без да осъзнаете си сменяте стратегията и хоп, вземе че се получи.

Ако искаме това, да сме щастливи в живота си, не трябва да се затваряме в себе си. Излезте навън, разходете се, обличете си новите дрехи, пейте по пътя ако искате. Щастието е в избора на малките неща.

И в един момент осъзнаваме, как всичките пъти, в които сме гледали от към лошата страна, сами сме предизвиквали съдбата да ни се случи това.

Радвайте се на всичко и не задълбавайте прекалено в дадено нещо.

Това е едно от предизвикателствата на живота. Всички емоции, които изпитваме се дължат на това как ние реагираме на събитията в живота ни.

И всяка трудност, която е появи в живота ни трябва да се приеме с присмех, за да покажем, че една малка пречка няма да ни бутне от стълбата към успеха.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.