3000-годишна картина/статуя има прилика с Майкъл Джексън


3000-годишна картина/статуя има прилика с Майкъл Джексън, което може да доведе до теорията за пътуването във времето.

Американският бизнес магнат Едуард Е. Айер купува статуята в Египет през 1894 година. През 1988 година е дарена на Chicago Field Museum. Археолозите отбелязват, че този бюст е издълбан по време на периода на Новото царство от египетската история и е между 1050 – 1550 г. преди новата ера. Моделът е издълбан някъде по време на царуването на Рамзес или Тутанкамон, но няма точно време кой е или кога е създаден, тъй като върху него няма йероглифи.Майкъл Джексън

Тази египетска резба е един от най-популярните експонати в Chicago Field Museum, тъй като хиляди фенове на Майкъл Джексън идват всяка година и се отнасят към посещението в музея като към поклонение. Някои хора питат за тази египетска статуя, преди да купят билети, а много се насочват директно към изложбата, когато влязат в музея.

 

Някои фенове може да прекалят и да искат да докоснат или целунат статуята, тъй като са искрено убедени, че това е Майкъл Джексън. На посетителите е забранено да правят това и статуята всъщност е зад защитен екран. Мнозина са убедени, че това е Майкъл Джексън, тъй като носът на бюста се вижда зловещо, че е същия като на Краля на попа.

Има обяснение за липсващия нос и уредника в музея обяснява, че 95% от египетските статуи и бюстове са били осквернени от ранните християни и мюсюлмани, защото са били използвани за идолопоклонство.

Те са гледали на тях като на идоли и премахването на носа ги правят „нечовеци“.

Хората са убедени, че това е Майк, когато погледнат поп хита му от 1993 г. Remember the Time„. Музикалното видео се развива в Египет и вече няма как да е случайно.

Дали в този живот е имал регресия от минал живот и е искал да бъде отново себе си от предишния си живот или е направил лицето си , гледайки тази статуя…?


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.