Спецакция и масови арести в Пазарджишка област


Специализирана полицейска операция е проведена през изминалото денонощие на територията на цялата Пазарджишка област.

Целта е ефективно противодействие на битовата престъпност, проверки на участниците в движението по пътищата, в това число и в най-отдалечените и малки населени места в региона.

Установени са общо 25 престъпления, като в арестите на районните управления са задържани 12 души.

Извършени са проверки на 1496 души, 1422 моторни превозни средства, 53 търговски обекти, питейни и увеселителни заведения, заложни къщи. За установени нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за българските лични документи са издадени 52 акта и 282 фиша.

Дилър на наркотици на 34 години е заловен при спецоперацията в пазарджишкия квартал „Изток“. Органите на реда спрели лек автомобил „Форд“ на пътя Пазарджик-Пловдив.

Оказало се, че става дума за синтетичен канабиноид с обща маса над 105 грама. Мъжът е стар познайник на органите на реда, с множество криминални регистрации, осъждан и изтърпявал наказания „лишаване от свобода“.

В хода на спецоперацията екипи на полицейските управления в Панагюрище и Пазарджик, на участъците в Лесичово и квартал „Изток“ са засекли още трима мъже и една жена притежаващи наркотични вещества.

От тях са иззети различни количества синтетичен канабиноид, марихуана, амфетамин и хероин.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.