Пастата е здравословна, ако се храните по правилния начин


 В областта на отслабването и поддържането на здравословен начин на живот, въглехидратите често поемат вината, като пастата е основен заподозрян. Но наистина ли пастата е прикритият дявол? Не точно. Дяволската репутация често се дължи на начина на приготвяне и какво го придружава в чинията.

Пастата сама по себе си не е нездравословна. Когато е придружен с тежки сосове или съчетан с богати меса, той може бързо да се превърне във висококалорично удоволствие. Има обаче начини да се насладите на тестени изделия, без да проваляте здравословните си цели. Един от подходите е да използвате зеленчуците като основа, а пастата като гарнитура. Така постигнете по-добър баланс в чинията си. Освен това има нарастващ набор от алтернативи на тестени изделия на пазара, които предлагат по-нисък брой въглехидрати и допълнителни хранителни ползи.

Сосът е тайната на вълшебния вкус

Юфката от нахут например съдържа само 35 грама въглехидрати на порция заедно със сериозна доза фибри. За тези, които търсят още по-лека опция, пастата на Cuisine е забележителна. Съдържат само 20 грама въглехидрати на порция, достатъчно фибри и протеини за зареждане. С тези алтернативи можете да опитате пастата си без чувство за вина, правейки времето за хранене едновременно вкусно и питателно.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.