Търси се….. галяч на котета


Кой не обича котетата. Те са мили, сладки, палави, но всяка котка има свой характер, също като хората.

Но, дори и те имат нужда от грижи и медицинска помощ при нужда. Една ветеринарна клиника е пуснала меко казано странна за този бранш обява.

Тя търси….. човек, който да гали котките. Какво по-приятно занимание от това.

Обявата идва от Дъблин и зооцентърът е много сериозен в изискванията си.

Те търсят човек, който е спокоен в работата си и обича да се грижи и да създава спокойствие на “пациентите” на клиниката.

Изискванията и личностните качества не свършват до тук.

Освен всичко друго, кандидатът трябва да е чевръст, но и внимателен. Най-важната част от задълженията му е да масажира продължително време котките.

Искам да съм котка!

Но, за правилният масаж, трябва и някой да ти говори успокоително.

Именно това е последното, но не и последно по важност изискване – да ги масажира дълго време. Казах ли, че искам да съм котка!

И сред множеството си качества, трябва да разбира “котешки” език, за да знае какви сигнали дават чрез звуците, който издават.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.