Градът на Бога


  "И градът нямаше нужда от слънце, нито от луна, да го осветява, защото Божията слава го осветяваше…"
Откровение 21:23

26 декември 1994 г.: Когато Хъбъл засне Града на Бога На 26-ти декември 1994г. в НАСА се вдига страшен шум. След дешифрирането на серия от снимки, предавани от телескопа Хъбъл, на тях ясно се вижда петно в пространството било обляно и излъчващо неземна светлина. Представители на НАСА не успяват много бързо да блокират достъпа до уеб сървъра на телескопа, който включва всички снимки от Хъбъл за изучаване от различни астрономически лаборатории. По този начин за кратко време- в продължение на няколко минути те са достъпни за потребителите на световната мрежа.

Професор от университета във Флорида прави подробен анализ и допълнителни изследвания на всички снимки. Той разкрива интересна нетипична структура, изпълваща светещата точка, която не може да бъде научно обяснена.
Градът на Бога снимка Проведено е спешно заседание на НАСА, на което е взето решение за повторно и още по-детайлно заснемане на мистериозната космическа формация. Новите кадри са още по смайващи. На тях е заснет огромен бял град. С прави улици и равномерно подредени фигури, наподобяващи блокове в някой фантастичен град. Дължината му била няколко милиарда километра, изцяло обгърнати и излъчващи божествена светлина. Големината на плаващия във Вселената град надхвърля многократно размерите на всички познати до момента на човечеството космически обекти. Но цялата тази информация попада дълбоко в засекретените досиета на НАСА.
След появата на снимката, мнозина твърдят, че именно това е Градът на Бога. Мястото, където се намира онази неземна разумна енергия, в която под една или друга форма вярват хората по света и я наричат Бог. Онова пространство, което си представяме като Рай и където отивали душите приключвайки земният им път.
Някъде там имало нещо по-голямо, мощно и интелигентно от земния разум и триизмерния материален свят на нашата планета. И научните среди, и религиозните маси откриват категорично доказателство за това в заснетия по Коледа кадър на Божествения град.

поредица снимки на града на Бога
 Възможна хипотеза е, че ако приемем съществуването на извънземните и че Космосът се населява от различни цивилизации, то Градът на Бога може да се окаже обитавана от напреднала цивилизация.
Плаващият в Космоса град се намира в центъра на Вселената. Това показват данни от множество направени анализи и изчисления. Всички галактики се въртят именно около заснетата от телескопа Хъбъл космическа аномалия.

Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.