Психично болен открадна кола с деца в нея


Мъж открадна кола, паркирана пред хотел в Дупница. В нея обаче са се намирали двете деца на собственика, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Сигналът за престъплението е подаден около обяд. Автомобилът е бил спрян на паркинг пред хотел.

След кражбата мъжът е изоставил децата в района на параклиса „Св.Спас“. Те са открити от служители на полицията в Дупница и са в добро състояние.

Извършителят е установен и задържан след незабавно проведени издирвателни и заградителни мероприятия. По неофициална информация крадецът е с психично заболяване.

Директорът на ОДМВР в Кюстендил ст.комисар Светослав Григоров ще даде днес брифинг, на който ще представи полицейските действия по задържането на мъжа, след като е отнел противозаконно автомобил с малолетните деца, уточниха от Областната дирекция в Кюстендил.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.