Алекс Николов преподписа с „Кучине Лубе“


Българският волейболен национал Алекс Николов преподписа договора си с италианския клуб „Кучине Лубе“ (Чивитанова).

Новината съобщи отборът на Алекс на официалната си страница. Новият контракт на младия българин е до 2028 г., а старият изтичаше след края на следващия сезон през 2025-а.

Синът на Владимир Николов пристигна на Апенините още на 18 години през 2022-ра след период в американския отбор „Лонг Бийч“. Алекс е юноша на „Левски“ у нас.

Вече на 20 години, Николов е основна фигура не само в „Лубе“, а и в националния отбор на България.

През миналия сезон той стигна до сребърните медали в италианското клубно първенство, а през този амбициите са за титла.

„Много съм щастлив и благодаря на Лубе за тази нова възможност – коментира пред сайта на клуба Николов. – Бих искал да подчертая своята благодарност към тези, които ми помогнаха, като ме подкрепиха да стигна дотук.

В Италия се развивам като играч и човек. Ще продължа да работя върху себе си, за да усъвършенствам техниката си и да бъда още по-подготвен психически.

Смятам Чивитанова за свой дом. Мечтая да спечеля титла с „Лубе“.“


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.