Най-грозните коли, правени някога част 2


Представяме Ви втора част на най-грозните коли правени някога.

Citroën Ami 6
Ситроен Ейми 6 - класикаПредния капак на Citroën Ami 6  е силно смачкан в центъра. Той не е просто грозен по днешните стандарти – през 1962 г. продажбата му е била две към едно в сравнение с автомобила, на който е базиран.

Nissan S-Cargo
Не мога да го оприличащо на нещо в природатаПредставен за първи път на автомобилното изложение в Токио през 1987 г., Nissan S-Cargo напомня по своя дизайн на ремарке Airstream. Предлага висока задна товарна зона, идеална за доставки, и е базирана на Nissan Sunny/Sentra.

Volkswagen Thing
Приличащо на немските военни джипове от филмите, които сме гледали за ВСВ, но ... грозноVolkswagen Thing е толкова грозен, че компанията дори не си е направила труда да му измисли крещящо име. Дизайнът на това тежко, приличащо на къртица превозно средство е вдъхновен от немски военни превозни средства, използвани по време на Втората световна война.

Triumph TR7
Сами определете дали Ви харесваTriumph TR7 не само не е бил сглобен добре, но и не е предлагал много екстри за да привлече вниманието ни. Комбинацията от европейски и американски стилове не се вписва много добре. Сами може да решите, дали този дизайн Ви допада или не.

Най-грозните коли, правени някога част 1

Chevrolet Lumina APV
Какво описание да поставя?!?Разбираме, че е трудно да накараш един миниван да изглежда страхотно, но Lumina APV дори не изглежда така, сякаш Chevrolet е положил някакви усилия, за да подобри външния му вид. APV е бил първият миниван с предно задвижване, продаван от компанията и предлагащ почти същото управление като по-малък автомобил.

Lombardi Grand Prix
Прилича на нещо но не мога да разбераДруг италиански пример в нашия списък. Итерацията от края на 60-те години на Lombardi Grand Prix се рекламирала като спортна кола. Задното стъкло е толкова малко, че е съмнително, че изобщо можете да видите през него.

Marcos Mantis M70
Не бих си я купилКогато си мислите за богомолка, вероятно се сещате за насекомото с трион, което яде други буболечки. Защо някой би кръстил кола на това насекомо е непонятно. Отличава се с лоши пропорции и неравни линии, които са трудни за очите, да не говорим за смущаващите вдлъбнати фарове.

Renault Avantime
показан за първи път по време на пресконференция в Лувъра през 1999 гRenault Avantime е бил показан за първи път по време на пресконференция в Лувъра през 1999г., още преди да си проправи път към широката публика през 2001г. Компанията се опитала да свърже пазара между миниван и купе като средство за привличане на потенциални клиенти.

Fiat Multipla
Фаровете навсякъде ви карат да се чувствате така, сякаш ви наблюдават с многото си чифтове очи.Fiat Multipla изглежда така, сякаш би могъл да се нуждае от фейслифтинг, с тази гигантска набръчкана вежда, разположена на върха на предния капак. Може дори да почувствате, че се возите в гигантска купа с почти всеобхватни прозорци. Фаровете навсякъде Ви карат да се чувствате така, сякаш ви наблюдават с многото си чифтове очи.

AMC Matador
AMC Matador се опита и се провали с голямото си, изпъкнало тяло и скучните, невзрачни покрития.Търсейки да подхване европейската тенденция за спортно купе, AMC Matador се опита и се провали с голямото си изпъкнало тяло и невзрачния си вид.

Stout Scarab
Името Stout Scarab звучи като нещо, което получавате от чоплене по лицето сиИмето Stout Scarab звучи като нещо, което получавате от чоплене по лицето си, а не това, което мнозина смятали за един от първите миниванове.

AMC Marlin
AMC Marlin е била бърза кола с две врати, произведена в средата на 60-те години на миналия векAMC Marlin е била бърза кола с две врати, произведена в средата на 60-те години на миналия век и макар, че запазената марка за елипсовидните задни прозорци със сигурност е страхотна, нищо в останалата част от тази кола не е инжинерно чудо. Заради голямото междуосие и каросерия били трудни за шофьорите, както тогава, така и сега. Продажбите паднали рязко за всяка от трите години, в които се произвеждали.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.