Шотландия ви кани в „Блатото на Шрек“


След като през 2001 година се появи на големия екран анимацията “Шрек”, тя е превърна в любима на малки и големи. Макар и днес, 20-години по-късно, тя продължава да е любима на поколения фенове.

Кой не обича ядосаното, но чувствително чудовище Шрек, красивата принцеса Фиона, забавното магаре и умният Котаракът в чизми, който не пропуска да се забърка в предната бъркотия.

Странният гений Алън Тюринг

Със сигурност мнозина си мечтаят да посетят поне веднъж блатото на Шрек, ако можеха, да се пренесат в един различен и приказен свят. Е, вече можете. Как ще реагирате, ако ви кажем, че Блатото на Шрек наистина съществува?!?.

Добре дошли в Шотландските планини. Тук е сгушено малката, но уютна къща, където може д се потопите в атмосферата на анимацията и да я почувствате напълно. Посетителите могат да направят резервация за максимум две нощувки и да вечерят дори на свещи.

Потопът и Ной – какво всъщност е спасил старозаветния патриарх?

Но, побързайте. Резервации се приемат само за периода 27-29 октомври, преди настъпването на Хелоуин.

Къщата разполага със студио с две легла и една баня. Със сигурност ще ви допадна голямото легло на Фиона, но няма защо да се притеснявате от табелите – “Опасност” и “Не влизай”.

Това е начинът на Шрек да ви каже “Добре дошли”.

Тук ще имате възможност да се насладите на страшни и чудни истории вечерта.

Но, и сутринта няма да съжалявате.

 

Ще бъдете почерпени с обилна закуска, сготвена в стила на Магарето.

Имайте предвид, че на около 20 метра от Блатото се намират тоалетната, душът и мивката.

Макар, че престоят е безплатен, разходите по пътуването до Шотландия се поемат от самите посетители.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.