Шест пикантни модни тенденции за пролет/лято 2024 г


Зимата е към края си, пролетта чука на вратата и ще дойде преди да се усетим, време е да прегледаме гардеробите си. И ако Вие сте от хората, които искате да сте в крак с модните тенденции и нямате задръжки какво ще облечете като Хейли Бийбър (сн.1). холи бийбър

Тогава тази статия е за Вас. Кажете сбогом на палтата и здравей къси панталони, сандали и всичко останало за топло време. И докато правим това, защо не разгледаме всички новости, които ни показаха подиумите за пролет/лято 2024?

Нека се подготвим да прегърнем панталони с ниска талия и микро-мини къси панталони , ресни с дължина до пода и т.н. Ето пет основни пролетно-летни модни тенденции.

 

Цветя и стил в новата колекция на Джорджо Армани

1.Ресни – (сн.2) Givenchyкристални ресни

Ресните са една от онези тенденции, които продължават да се завръщат, така че това възраждане изобщо не беше изненадващо, новото е кристални ресни.

 

 

                                                                                                                                                                         без панталон

2. Без панталони – (сн.3)Tom Ford 

 Кой ходи с толкова къси шорти та това прилича на бикини? Ние го правим, ах. Късите панталони са по-къси от всякога.

 

3. Потен през целия ден. Моля? – (сн.4) Sami Miro Vintage мода_суичър

Кой не обича да носи суичър? Дизайнерите ни показаха как да ги съчетаем с любимите летни тоалети. Наречете го пандемична мода, но за публично убийство.

 

стил_ балон

4. Балон – (сн.5) Balmain

Да, балонът наистина се завръща. Дизайнерите възприеха този стил на завръщане и се фокусираха върху преувеличените моменти на бедрата, за да го направят нов. Внимавай свят, вече сме пораснали.

 

5. Ниски етажи – (сн.6) Marni

Независимо дали го обичате или го мразите, трябва да съобщим новината – ниските талии официално се върнаха в цикъла на тенденциите. Подгответе се сега.ниска талия

Вече има виртуални близнаци на моделите

6. Сандали с чорапи – (сн.7) Victoria Beckham Комбинацията от чорапи (чорапогащници) с обувки с отворени пръсти определено внасят знойна академична атмосфера в живота ни. Просто погледнете съчетанията сандали и обувки, които се появиха по модните подиуми за пролетта на 2024 г.чорапи_сандали


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.