Най-грозните коли, правени някога част 1


Казват, че красотата е в очите на наблюдателя, но откъдето и да ги погледнеш, това са едни страшно грозни автомобили. И не само по-старите модели автомобили са неприятни за очите – има няколко модерни превозни средства, които направиха нашия списък с най-грозните коли, правени някога.

AMC Gremlin

С име като Gremlin бихте очаквали тази кола да има грозен външен вид и няма да сгрешите.С име като Gremlin бихте очаквали тази кола да има грозен външен вид и няма да сгрешите. Той има странно изглеждащ заден край и никакви видими надстройки, за които да говорим. Легендата разказва, че шефът на дизайна на AMC по това време е направил първата си скица на колата на гърба на чанта за повръщане на авиокомпанията.

Chrysler PT Cruiser

Когато беше пуснат за първи път със стил, напомнящ на катафалка.Първоначално представен като хечбек с пет врати и задвижване на предните колела, Chrysler PT Cruiser има форма, която изненада много шофьори, когато беше пуснат за първи път със стил, напомнящ на катафалка.

Nissan Juke

Проектиран да се хареса на по-младата и по-приключенска публика, Nissan Juke е компактен кросоувър със странна, квадратна форма.Проектиран да се хареса на по-младата и по-приключенска публика, Nissan Juke е компактен кросоувър със странна, квадратна форма. Дори новото поколение на тази кола все още е неприятна за очите, макар и малко по-малко от оригинала.

Най-грозните коли, правени някога част 2

Subaru BRAT

Въпреки странния дизайн, Subaru BRAT имаше доста добър 16-годишен производствен цикъл.Въпреки странния дизайн, Subaru BRAT имаше доста добър 16-годишен производствен цикъл. Терминът BRAT означава двустранен транспортьор за отдих, препратка към бутона, който включва и изключва задвижването на всички колела.

AMC Pacer

AMC Pacer беше популярен компактен автомобил в Съединените щати между 1975 и 1980 г., но не може да се отрече странният му дизайн.AMC Pacer беше популярен компактен автомобил в Съединените щати между 1975 и 1980 г., но не може да се отрече странният му дизайн. Задната част сякаш просто пада зад пътническата седалка, завършвайки супер ниско до земята. Футуристично изглеждащите куполообразни прозорци може да са изпреварили времето си за много шофьори.

Corbin Sparrow

Да се каже, че Corbin Sparrow изглежда като гигантски желирани бонбони на колела, няма да е пресилено, особено като се имат предвид ярко оцветените нюанси, в които често ги намираме.Да се каже, че Corbin Sparrow изглежда като гигантски желирани бонбони на колела, няма да е пресилено, особено като се имат предвид ярко оцветените нюанси, в които често ги намираме. Това електрическо, пластмасово превозно средство е проектирано за пътуващите в града и има само три колела.

Oldsmobile Aurora

Oldsmobile никога не е бил известен с разработването на стилно изглеждащи автомобили.Oldsmobile никога не е бил известен с разработването на стилно изглеждащи автомобили, но Aurora направи тази разлика една крачка напред със своята предна част с форма на патешка човка и кривогледи фарове.

Nissan Cube

Компанията го нарече „направо нетрадиционен“, но ние го наричаме „направо грозен“. Nissan Cube е кутия на колела беше представен за първи път на пазарите в Северна Америка през 2009 г.Компанията го нарече „направо нетрадиционен“, но ние го наричаме „направо грозен“. Nissan Cube е кутия на колела беше представен за първи път на пазарите в Северна Америка през 2009г., но се произвежда в родната си Япония от 1998г.

Aston Martin Lagonda

Съвременните Aston Martins са мечтата на любителите на колите, но тази класика от 70-те години е нещо кошмарно със своите заострени предни и задни краища.Съвременните Aston Martins са мечтата на любителите на колите, но тази класика от 70-те години е нещо кошмарно със своите заострени предни и задни краища. Чудно е, че остана в производство близо 20 години!

 

 

Ford Pinto

Първото субкомпактно превозно средство, произведено от Ford в Северна Америка, Ford Pinto не беше просто грозен за гледане, но беше и машина за смърт.Първото субкомпактно превозно средство, произведено от Ford в Северна Америка, Ford Pinto не беше просто грозен за гледане, но беше и машина за смърт. Има конструктивна грешка в колата, която позволява на резервоарите за гориво да се запалят, което често се случва след удар.

 

Crosley CC

Миниатюрните автомобили, произведени от Crosley по време на Втората световна война, бяха популярни с добра причина и Crosley CC беше първият нов модел, пуснат в мирно време.Миниатюрните автомобили, произведени от Crosley по време на Втората световна война, бяха популярни с добра причина и Crosley CC беше първият нов модел, пуснат в мирно време. Той се отличавал със смачкана предна част, без стъпала и малки колела, което го правеше да изглежда като играчка или кола-клоун.

 

Subaru 360
Когато Subaru 360 беше внесено и продадено за първи път в Северна Америка, компанията всъщност пусна реклами, които го нарекоха „евтино и грозно“.Когато Subaru 360 беше внесено и продадено за първи път в Северна Америка, компанията всъщност пусна реклами, които го нарекоха „евтино и грозно“ и ние оценяваме това ниво на истина в рекламата.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.