Скоро започва „Есента на демона“


След дългото чакане, на 29ти февруари започва продължението на един от успешните български сериали „Дяволското гърло“.

 Втория сезон е със заглавие „Есента на демона“ и ще ни пренесе из улиците на Велико Търново, където сложна мистерия за разплитане ще събере отново Мия Язова и Филип Чанов, изиграни отново от Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. В продължението на криминалната драма развиващо се пет години след края на първия сезон, зрителя отново ще може да проследи разследване, отново изпълнено с много мистерии, постоянно напрежение, провокации и изненадващи разкрития.
Още преди телевизионната си премиера „Есента на демона“ спечели престижното отличие „Златна роза“.

„Les Twins“ и магията на хип-хопа

Към познатите ни звезди от първия сезон, във втория се присъединяват Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други.
Завладяващият сценарий е на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Продуцент на продукцията отново е Евтим Милошев и продуценска компания Dream Team.
Очакваме с нетърпение да разберем, какви истории и изненади са ни подготвили целия екип на „Есента на демона“.

Запомнете! От 29 февруари, всеки четвъртък от 22.00ч. по Нова ТВ.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.