Доналд Тръмп: Ако ме преизберат, ще затворя границите


Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че планира да затвори границата, ако бъде преизбран на изборите през ноември 2024 г., защото „никоя държава не може да понесе това“.

„Ще затворим границата, защото никоя държава не може да понесе това. Само погледнете какво се случва с нашата страна: тук идват хора от затвори и колонии, от психиатрични болници и приюти за луди. Страната ни се разрушава“, заяви Тръмп в интервю за Fox News.

Той беше попитан и за плановете си да реши въпроса с имиграцията, ако спечели изборите.

Водещият на Fox News отбеляза, че в момента в САЩ има между 8 и 10 милиона нелегални имигранти. „Е, ще трябва да депортираме много от тях. Това не е осъществимо. Вижте, тези държави са много умни .

Логично е, че те извеждат хора и ги изпращат в кервани към Съединените щати.

Те не са само от Южна Америка, това са хора от Африка, от Азия, от целия свят“, каза бившият американски президент и добави, че тези държави изпращат онези, които „не им трябват“. Тръмп смята, че не бива да се допускат събитията, случили се преди два дни в Ню Йорк, когато, по думите му, банди нелегални мигранти от Венецуела и Хондурас са пребили полицаи.

ЕС ще предприеме значителни действия в областта на отбраната и преход от ръководен от САЩ НАТО към ръководен от Европа

„Аз имах най-сигурната граница в историята на нашата страна. Построих стена с дължина 561 мили и това беше чудесно. Но, също така накарах Мексико да ни даде 28 войници безплатно . Сега имаме най-лошата граница вероятно в цялата история на света, отново припомни бившият президент.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.