За ден МВР хвана 27 пияни и дрогирани шофьори


В рамките на изминалото денонощие са установени 27 водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол, и девет – под въздействие на наркотични вещества, съобщиха от МВР. След употреба на алкохол от 0,5 до 1,2 промила са засечени 14 шофьори, и 13 – с над 1,2 на 1000,  няма отказали се от тестване.

Под въздействие на наркотични вещества или техни аналози са засечени да шофират девет водачи, трима са отказали тестване.

Задържаха мъж от село Желю войвода за домашно насилие

В рамките на специализираната операция са проверени 10 187  моторни превозни средства. Извършен е контрол на 12 354 водачи и пътници.

Съставени са 2769 фиша и 679 акта за установени административни нарушения.

Двадесет и двама души са ранени в 16 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР на сайта си. В София са станали три тежки и 24 леки катастрофи, ранени са трима души.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.