Професия пътешественик – едно интервю с писателя Иван Кръстев


Представям ви Иван Кръстев – писател, пътешественик, блогър и неговата първа книга „Професия пътешественик“ – сборник пътешествия от различни кътчета по света.

Едно приятно и разтоварващо четиво, с което ще съпреживявате впечатленията и емоциите на автора по време на престоя и приключенията му сред красивата природа, местните забележителности и атракции. „Професия ПЪТЕШЕСТВЕНИК“  не е типичният пътеводител или пътепис! Книгата отразява автора през различни етапи от живота му на различни места от света. В нея са включени 9 вълнуващи разказа от 4 континента,  различни и интересни дестинации като Тайланд, Сингапур, Мексико, Египет.

Ето цялото интервю

Професия пътешественик – едно интервю с писателя Иван Кръстев

Иван Кръстев става бързо разпознаваем автор сред читателите. Да му пожелаем още много пълноценни, интересни и вдъхновяващи пътешествия  и очакваме с нетърпение да споделим емоциите от новите му разкази.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.