Натоварен трафик по границата с Румъния и Турция


Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния и Турция, съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията за движението е към 6:00 часа.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Видин“, ГКПП „Никопол“, ГКПП „Оряхово“ и ГКПП „Кардам“ на изход за товарни автомобили.

От вчера фериботът по линията ГКПП „Свищов“ – Зимнич не работи поради повреда.

На границата с Турция трафикът е интензивен на ГКПП „Капитан Андреево“ на изход за товарни автомобили.

По границата с Гърция движението е нормално на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Трафикът е нормален и на границата със Сърбия. Строително-монтажни дейности на ГКПП „Калотина“ налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата със Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.