В очакване на The Last of Us Part III


Дългото очакване на третата част от поредицата The Last of Us е към края си. Създателите й от Naughty Dog в лицето на Нийл Дръкман обяви в документален филм посветен на целия екип създатели на видеограта обяви, че Part III в момента е на етап на разработка.

Магията на музиката във видеоигрите… Gustavo Santaolalla – The Last of Us

След големия успех на телевизионната поредица по HBO, както и римейка за PS5 се появиха слухове за възможността скоро да започне работа по третата част на играта.

Информация за посоката, към която ще се насочи франчайза все още няма, но със сигурност очакваме ново приключение. То ще ни държи в напрежение в постапокалиптичния свят, в който героите в играта се борят за оцеляване и справедливост, и изграждането им като личности.

Остава ни да очакваме с нетърпение, с каква история ще ни изненадат от Naughty Dog в The Last of Us Part III.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.