„Steak Ф1“ показа болида си за новия сезон във „Формула 1“


Отборът на Заубер във Формула 1, който ще носи името „Steak Ф1“ до влизането на Ауди от 2026-а година, представи новия си болид С44 за сезон 2024 на специална церемония в понеделник вечер в Лондон.

След като се сбогува с марката „Алфа Ромео“, екипът на Заубер веднага промени името и цветовете си в чест на новия спонсор. Колата „Steak“ обещава да бъде една от най-ярките в тазгодишната решетка.

Ако не сте гледали презентацията на „Steak“, сте пропуснали много.

Новият спонсор сериозно се зае да промени имиджа на отбора, да предаде стил на всяка стъпка и проведе представянето на автомобила на невероятно място.

Що се отнася до самата кола, тя също се оказа доста стилна и ярка. Не е съвсем логично да сравняваме новият болид с миналогодишния автомобил Алфа Ромео, но нямаме друга отправна точка.

В студийно осветление колата изглежда доста необичайно, като играчка. Ще бъде интересно да видим как ще изглежда на пистата на дневна светлина.

„Заубер“ се състезаваше като „Алфа Ромео“ в периода 2019-2023 г..

В края на миналия сезон обаче партньорството с италианския производител приключи. Затова швийцарският отбор официално се преименува на „Stake F1 Team“ (Стейк F1 Тийм) за сезон 2024, докато името на шасито е „Kick Sauber“.

През настоящата кампания за екипа отново ще карат Валери Ботас и Джоу Гуаню.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.