Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ с нова постановка


В Драматично-куклен театър (ДКТ) „Иван Радоев“ – Плевен започнаха репетициите на „Островът на съкровищата“ от Робърт Луис Стивънсън, спектакъл за деца, родители и възрастни.

Режисьорът е Денис Симеонов, по сценографията работи Ясмин Манделли, композитор е Милен Апостолов. Те и още седемнадесет актьори ще пренесат зрителите в Златния век на пиратите.

Там едно съкровище разпалва страстите на пирати, благородници, бедни и богати, злодеи и глупаци, на еднокрак капитан, както и на едно момче, готово да възмъжее.

В ролята на Джим Хокинс е актрисата Милена Ерменкова (Торосян). Участват още Адриан Филипов, Валентин Василев, Васил Витанов, Генади Николов, Диана Ханджиева, Елица Анева, Ива Николова, Иван Жунтовски, Иван-Александър Дойчев, Мариан Дулчев, Мариела Богданова, Мариета Калъпова, Мариян Стефанов, Марияна Петрова, Николай Стойчев, Сергей Константинов.

Премиерата се очаква през април.

През този месец Плевенският театър намали на 50% цените на билетите за спектаклите си, които са продукция на ДКТ „Иван Радоев“, не и за гостуващите.

Намалението е в сила при закупуване на билет от касата на театъра.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.