Трафик на граничните пунктове с Румъния, Гърция и Сърбия


От Главна дирекция „Гранична полиция“ съобщиха, че по граничните пунктове със Сърбия, Румъния и Гърция има интензивен трафик.

На границата с Румъния движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП)  „Видин“ и „Кардам“ на изход за товарни автомобили.

На границата с Гърция трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ на вход за леки и товарни автомобили.

През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси, напомнят от „Гранична полиция“.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили.

Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства.

През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Движението по границите със Северна Македония и Турция е нормално на всички гранични пунктове.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.