Голяма изненада подготвят Дует „Ритон“


Катя и Здравко от „Ритон“ се подготвят за един голям и грандиозен концерт, който ще бъде през месец Март тази година. Концерта ще бъде наистина много специален, защото именно тогава Катя има рожден ден и за първи път в тяхната история ще бъде отпразнуван на сцената.

Именно на 18 Март от 20:00 часа, в Зала 1 на НДК, обичаното българско дуо ще взири сцената и всички тяхни почитатели ще могат да им се насладят и да отпразнуват рождения ден на златната рибка Кати.

След концерта „Ритон“ ще заминат на турне в България и всички тяхни почитатеи могат да следят тяхната програма в социалните мрежи.

И още една новина.

 

 

 

 

 

В известното предаване по NOVA, „На кафе“ , Здравко споделя, че дуетът има готов нов албум. Преди няколко дни са записали последната си песен, която се казва „И нощ, и ден“.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.