Шофьор блъсна и уби на място възрастен мъж в Брусарци


На 15.01.2024 г. около 19:30 ч. в гр. Брусарци, правоспособния 38 г. водач от с. Крива бара, управлява лек автомобил с посока на движение от гр. Брусарци към с. Крива бара.

Вследствие на несъобразена скорост с конкретните условия на видимост в тъмната част на денонощието, невижда и блъска намиращия се на пътното платно 73 г. жител от с. Крива бара.

Пиян помля спряла на светофар кола

При ПТП са причинени материални щети по автомобила и смърт на 73 г. жител. Водачът напуска мястото на ПТП с цел да се укрие, като в 20:00 ч. е установен в дома си в с. Крива бара.

Същият е изпробан за употреба на алкохол с техническо средство алкотест и употреба на наркотични вещества с дрегер драгтест, като пробите са отрицателни. Извършен е оглед.

Образувано е ДП. Водачът е задържан за срок от 24 ч. в РУ Лом.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.