Конър Макгрегър с остри думи срещу украинските бежанци


Популярният ирландски ММА боец Конър Макгрегър отново привлече погледите към себе си, този пък със стандално изявление по повод украинските бежанци.

Особено тези, които търсят убежище в родната му Ирландия. Преди дни съветът на окръг Майо излезе с фициално становище, в което се казва, че се преустановя сътрудничеството с Департамента по интеграция, относно настаняването на търсещи убежище и бежанци в окръга.

Това означава, че бежанците и кандидатите за международна закрила от Украйна няма да получават закрила и убежище в страната.

Освен това, редица местни общности там са разочаровани, че украинските бежанци не желаят да се интегрират в общността и да си намерят работа.

През миналата година Макгрегър се възмути, след като алжирски бежанец нападна и рани няколко деца и една жена.

Тогава той разкритикува ирландското външно министерство и отговорните органи, че Ирландия представя убежище на такива хора, коит не искат да се интегрират в общността и разчитат само на социални помощи.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.