ПП„Възраждане“ критикуват МВР за границата


Парламентарната група на „Възраждане“, в лицето на лидера й Костадин Костадинов, обвиниха ръководството на МВР, че службата не прави достатъчно за охраната на границата ни. И показаха през журналисти части от металната мрежа, която уж трябва да възспира мигрантите.

Според тях, българските полицаи по българо-турската граница трябва да се справят с подръчни средства и да я ремонтират при всяка дупка.

Румъния търси диалог с Австрия за Шенген

Дори по техни данни, има големи пробойни в някой участъци от границата, където свободно и небезпокоявано преминават мигантите.

От ПП „Възраждане“ видяха в това саботаж от българското правителство, заради влизането ни в Шенген и правене на „услуги“ на Австрия, заради отпадането на ветото от тяхна страна.

Те разкритикуваха правителството и по отношение на центровете за настаняване на бежанците, като се позоваха на данни, според които капацитета им е запълнен на 80% и няма яснота къде ще бъдат настанявани нови бежанци при нужда.


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.