Без увеличение на местните данъци в Община Казанлък


С новата година, редица монополисти увеличиха цените на услугите си, в т.ч и някой общини. Но, други като община Казанлък решиха да запазят старите цени.

От там излезнаха със съобщение на фициалния си сайт, че и през новата 2024 година, не се предвижда вдигане на местните данъци и такси.

Освен това, общината ще запази и всички социални политики в полза на гражданите. През новата година е предвиден да се отпуснат еднократни помощи под формата на ваучери за младите семейства, да се финансират инвитро процедури за семействата с репродуктивни проблеми.

Също така е предвидена подкрепа за скъпоструващи операции на нуждаещи се, както и за здравна профилактика в детските градини.

В проекта е заложено за девета поредна година да се финансират млади лекари  специализанти, медицински сестри и акушерки.

За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Фейсбук , групата ни за любопитни новини във Фейсбук или ни последвайте в  Telegram 

Без увеличение на местните данъци в Община Казанлък


Оставете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


За нас


Ние сме млад новинарски сайт и се стараем да предложим на нашите читатели подбрано качествено, интересно и любопитно съдържание, което да събуди интереса към знанието и смислените неща от деня, страната и света.


КОНТАКТИ

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Бюлетин    Нашият уебсайт използват бисквитки за по-добро сервиране на съдържание. Приемайки нашите общи условия, вие се съгласявате с тях.